Elite Food

ბურგერი

ინგრედიენტები პურისთვის:

  • 450 გ. ფქვილი
  • 7 გ. საფუარი
  • 1 ჩ.ჭ. ანუ 250 მლ. თბილი რძე
  • 50 მლ. თბილი წყალი
  • 40 გ. შაქარი
  • 1 ჩ.კ. მარილი
  • 75 გ. ოთახის ტემპერატურის კარაქი
  • 1 მთლიანი კვერცხი
  • 40 გ. სეზამის მარცვლები

ინგრედიენტები სოუსისთვის:

  • 100 მლ მაიონეზი
  • 2 ს.კ. ბარბექიუს სოუსი
  • 2 ს.კ. კეტჩუპი
  • 3 ჩ.კ. ვორჩესტერის სოუსი
  • 2 ს.კ. კიტრის მწნილის წვენი
  • 1/2 ჩ.კ. დიჟონის მდოგვი
  • 1/3 ჩ.კ. გამომშრალი ხახვი
  • 1/3 ჩ.კ. ნივრის ფხვნილი
  • გემოვნებით მარილი
  • გემოვნებით პილპილი

ასევე:

  • 50 გ. სალათის ფურცელი “აისბერგი”
  • 5 ც. ყველის ფირფიტები
  • 1 პომიდორი
  • 2 ც. კიტრის მწნილი
  • 40 გ. ოთახის ტემპერატურის კარაქი

მომზადების წესი:

კატლეტი და პიურე